Suihkulähde, sähköpistoke, lisävaruste

Tuotenro: 210019
69,00
Toimituksen paino: 9 kg


Mahdolliset toimitustavat: Nouto Juvan myymälästä, Posti kotiintoimitus 25 €, tuotteen paino alle 35 kg, Posti toimitus 3,99 € lähimpään toimipaikkaan < 35 kg
Tuotetiedot

Korkeus: 14 cm

Paino: 9 kg

Mitat: 26 x 16 cm

Valmistusmateriaali: Valkobetoni

Väri: vaalean harmaa

Suihkulähteseen helppo yhdistää sähköpistoke (suojattu).

Pikkirillin puutarhapatsaat kaunistavat pihaa ja puutarhaa ympäri vuoden. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Patsaan antiikkipatina on tehty maalaamalla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä ja laadukkaan näköisiä. Valmistaja on yksi Euroopan suurimmista betonipatsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista.

Lisäteitoa

Pikkirilli on luotettava ja pitkään alalla toiminut maahantuoja, näitä kauniita ja kestäviä patsaita, suihkulähteitä ja kalusteita olemme maahantuoneet vuodesta 1996 lähtien. Pikkirillin laaja patsasvalikoimasta löytyvät betoniset puutarhasomisteet viimeistelevät pihan tai puutarhan, ja niistä on iloa moneksi vuodeksi. Puutarhapatsaiden avulla voit korostaa ja tuoda esille puutarhan tai pihan parhaimpia puolia. Puutarhasomisteet tuovat uuttaa  ilmettä ja luovat viihtyisää tunnelmaa ympärilleen kesällä ja talvella.

Suosittelemme myös

Suihkulähde kyyhkyt 125 cm
555,00
Toimituksen paino: 162 kg
Suihkulähde pikkulinnut, 90 cm
495,00
Toimituksen paino: 85 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suihkulähteet, Suihkulähteet
Powered by Powered by