Suihkulähde Lootus 91 cm, betonia

Tuotenro: S107027
399,00 €
299,00
Toimituksen paino: 60 kg


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Juvan myymälästä, Postipaketti < 25 kg, Postipaketti kotiintomitus < 25 kg, Teholava < 200 kg, Eurolava < 740 kg

Suihkulähde Lootus 91 cm, betonia (S107027)

Tuotetiedot:

  • Korkeus: 91 cm
  • Paino: 60 kg
  • Mitat: Altaan halkaisija 51 cm, yläosa 31 x 31 cm
  • Materiaali: Valkobetoni
  • Väri: Vaalean harmaa, tumman harmaa patina
  • Toimitus: Suihkulähde toimitetaan useammassa osassa, sisältäen pumppu.

Tämä upea Suihkulähde Lootus on siro, helppohoitoinen ja todella viehättävä klassinen lisä puutarhaasi. Sen elegantti muotoilu ja kestävä betonimateriaali tekevät siitä paitsi silmiä hivelevän kauniin, myös käytännöllisen valinnan ulkotilaasi.

Kolmiosainen rakenne: Suihkulähde koostuu kolmesta osasta, mikä tekee siitä helposti kuljetettavan, tyhjennettävän ja huollettavan. Tämä käytännöllinen ominaisuus lisää suihkulähteesi käyttömukavuutta ja kestävyyttä.

Kestävä betonimateriaali: Valmistettu laadukkaasta valkobetonista, tämä suihkulähde kestää vuodesta toiseen. Betonimateriaali on helppohoitoinen ja sopii erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin.

Tyylikäs patina: Suihkulähteen vaalean harmaa väri ja tumman harmaa patina luovat sille viehättävän ulkonäön, joka ajan mittaan vain paranee. Patina antaa sille persoonallisen ilmeen ja sulautuu kauniisti ympäröivään puutarhaan.

Pikkirillin puutarhapatsaat: Pikkirillin puutarhapatsaat ovat tunnettuja kestävyydestään ja kauniista muotoilustaan. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet ovat täydellinen valinta suomalaiseen puutarhaan, kestäen vaihtelevat sääolosuhteet vuodesta toiseen.

Tee puutarhastasi täydellinen keidas Pikkirillin laadukkailla tuotteilla, jotka tuovat iloa ja kauneutta ympärillesi keväästä syksyyn.
 

Pikkirillin suosituin malli: Suihkulähde Lootus 91 cm

Suihkulähde Lootus 91 cm on yksi Pikkirillin suosituimmista malleista, ja siihen on useita hyviä syitä.

Elegantti muotoilu: Lootus-suihkulähteen kaunis ja harmoninen muotoilu on miellyttävä silmälle ja sopii monenlaiseen puutarhaan ja ulkotilaan.

Käytännöllinen kolmiosainen rakenne: Suihkulähde koostuu kolmesta eri osasta, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja -huoltoisen. Lisäksi se helpottaa kuljetusta, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan niille, jotka etsivät vaivatonta puutarhakoristetta.

Kestävä betonimateriaali: Valkobetonista valmistettu Lootus-suihkulähde on erittäin kestävä ja sopii hyvin suomalaisiin sääolosuhteisiin. Betonin helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys tekevät siitä luotettavan valinnan ulkotiloihin.

Suosittu väri ja patina: Suihkulähteen vaalean harmaa väri ja tumman harmaa patina ovat suosittuja asiakkaidemme keskuudessa, sillä ne luovat kauniin ja elegantin ulkonäön, joka sopii moniin erilaisiin puutarhoihin.

Valitsemalla Suihkulähde Lootuksen saat puutarhaasi laadukkaan ja kauniin koristeen, joka tuo iloa ja tunnelmaa ympäri vuoden.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Suihkulähde Leikkivät lapset, betonia Suihkulähde Leikkivät lapset, betonia
299,00 €
Toimituksen paino: 65 kg
Suihkulähde Klassikko, betonia Suihkulähde Klassikko, betonia
446,00 €
Toimituksen paino: 151 kg
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

Suihkulähde 160 cm
893,00
Toimituksen paino: 292 kg
Suihkulähde kyyhkyt 125 cm
549,00
Toimituksen paino: 162 kg
Suihkulähde matala, betonia
2 180,00
Toimituksen paino: 1 035 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Etusivu, Suihkulähteet, Suihkulähteet