Suihkulähde 123 cm, betonia

Tuotenro: S207012
549,00 €
479,00
Toimituksen paino: 140 kg


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Juvan myymälästä, Teholava, 69 € tuotteen paino max. 200 kg, Posti toimitus lähimpään toimipaikkaan
Tuotetiedot

Korkeus: 123 cm

Paino: 140 kg

Mitat (pohjapinta-ala)  altaan halk 65 cm, yläosa 43 cm

Materiaali: Valkobetoni

Kokonaisuus toimitetaan useammassa osassa.

Väri: Vaalean harmaa

Rustiikkinen suihkulähde on näyttävä katseenvangitsija pihalla ja puutarhassa. Suomen vaihtelevan sään kestävä tyylikäs rustiikkipintainen suihkulähde on helppohoitoinen ja kestävä. Suosittelemme altaan pesua muutaman keran kesän aikana, syksyllä ennen pakkasten tuloa allas pitää tyhjentää. Suihkulähteen on hyvä suojata esim. suojahupulla talven yli.

Pikkirillin puutarhapatsaat kaunistavat pihaa ja puutarhaa ympäri vuoden. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Patsaan antiikkipatina on tehty maalaamalla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä ja laadukkaan näköisiä. Valmistaja on yksi Euroopan suurimmista betonipatsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista.

Lisätietoa

Pikkirilli on luotettava ja pitkään alalla toiminut maahantuoja, näitä kauniita ja kestäviä patsaita, suihkulähteitä ja kalusteita olemme maahantuoneet vuodesta 1996 lähtien. Pikkirillin laaja patsasvalikoimasta löytyvät betoniset puutarhasomisteet viimeistelevät pihan tai puutarhan, ja niistä on iloa moneksi vuodeksi. Puutarhapatsaiden avulla voit korostaa ja tuoda esille puutarhan tai pihan parhaimpia puolia. Puutarhasomisteet tuovat uuttaa  ilmettä ja luovat viihtyisää tunnelmaa ympärilleen kesällä ja talvella.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Suihkulähde Klassikko, betonia Suihkulähde Klassikko, betonia
595,00 €
Toimituksen paino: 151 kg
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

Suihkulähde 160 cm
980,00
Toimituksen paino: 292 kg
Suihkulähde 98 cm, betonia
399,00
Toimituksen paino: 114 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suihkulähteet, Suihkulähteet