Uusi

Patsas Rotweiler betonia, käsintehty Suomessa

Tuotenro: VO100
289,00
Toimituksen paino: 100 kg


Rotweiler patsas

Korkeus 68 cm

Leveys 46 cm

Pituus 60 cm

Paino 75-80 kg

Materiaali Betoni

Upea käsintehty Rotweiler patsas mikä on valmistettu betonista  ja kestää loistavasti Suomen vaihtelevat sää-olosuhteet. Patsas sopii erinomaisesti muistopatsaaksi omalle eläinystävälle tai kotiin sisustuspatsaaksi.

Väri: musta, pronssin ruskea patina

Puutarhakoristeet kaunistavat pihaa ja puutarhaa ympäri vuoden. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Antiikkipatina on tehty maalaamalla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä ja laadukkaan näköisiä. Valmistaja on yksi Euroopan suurimmista betonipatsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista.

Tuotetiedot

Olemme luotettava ja pitkään alalla toiminut maahantuoja, näitä kauniita ja kestäviä patsaita, suihkulähteitä ja kalusteita olemme maahantuoneet vuodesta 1996 lähtien. Betoniset puutarhasomisteet viimeistelevät pihan tai puutarhan, ja niistä on iloa moneksi vuodeksi. Puutarhapatsaiden avulla voit korostaa ja tuoda esille puutarhan tai pihan parhaimpia puolia. Puutarhasomisteet tuovat talvella uuttaa  ilmettä ja luovat viihtyisää tunnelmaa ympärilleen.

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muistomerkit, Patsaat, Betonipatsaat