Muistomerkki koira, harmaa, betonia

Tuotenro: 702B
60,00
Toimituksen paino: 5 kg


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Juvan myymälästä, Posti toimitus 6,90 € lähimpään toimipaikkaan < 25 kg, Postipaketti < 25 kg, Postipaketti kotiintomitus < 25 kg, Teholava < 200 kg, Eurolava < 740 kg

Muistomerkki koira, harmaa, betonia (702B)

Tuotetiedot:

  • Korkeus: 8 cm
  • Paino: 4 kg
  • Mitat: Pohjapinta-ala 20 x 17 cm
  • Valmistusmateriaali: Valkobetoni
  • Patina: Tumman harmaa, käsinmaalattu ja säänkestävä
  • Aluslaatassa: Paikka pienelle tuikulle

Lepäävä koira muistomerkki on koskettava tapa kunnioittaa ja muistaa rakasta eläinystävääsi. Sen läsnäolo tuo lämpöä ja lohtua, säilyttäen muiston uskollisesta ystävästäsi ikuisesti.

Lempeä Muisto Lemmikistäsi: Anna lemmikkisi muiston elää ikuisesti ja kunnioita hänen rakkauttaan ja uskollisuuttaan hankkimalla tämä kaunis Muistomerkki koira. Se on hellyttävä ja koskettava tapa säilyttää lemmikkisi muisto elossa ja läsnä arjessasi.

Lisätietoa: Pikkirillin puutarhapatsaat ovat tunnettuja kestävyydestään ja kauniista muotoilustaan. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Patsaan antiikkipatina on tehty maalaamalla, mikä tekee tuotteista yksilöllisiä ja laadukkaita. Valmistaja on yksi Euroopan suurimmista betonipatsaiden ja suihkulähteiden toimittajista.

Pikkirilli on luotettava ja pitkään alalla toiminut maahantuoja. Olemme tuoneet näitä kauniita ja kestäviä patsaita, suihkulähteitä ja kalusteita maahan vuodesta 1996 lähtien. Pikkirillin laajasta valikoimasta löytyvät betoniset puutarhasomisteet viimeistelevät pihan tai puutarhan, ja niistä on iloa vuosiki eteenpäin. Puutarhapatsaiden avulla voit korostaa ja tuoda esille puutarhan tai pihan parhaimpia puolia. Ne tuovat uutta ilmettä ja luovat viihtyisää tunnelmaa ympärilleen kesällä ja talvella.

Suosittelemme myös

Muistomerkki kissa, harmaa, betonia
60,00
Toimituksen paino: 5 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Eläimet, Betonipatsaat, Muistomerkit