Uusi

Patsas Milon Venus betonia

Tuotenro: 303.1
139,00 €
129,00
Toimituksen paino: 20 kg


Milon Venus  patsas

Korkeus: 70 cm

Paino: 18 kg

Mitat (pohjapinta-ala)  19 x 14 cm

Materiaali: Valkobetoni

Milon Venus eli Míloksen/Meloksen Afrodite (ransk. Venus de Milo) on todennäköisesti Afroditea esittävä antiikin kreikkalainen veistos, joka on tehty hellenistisellä kaudella noin vuonna 130–110 eaa. Se löydettiin Míloksen eli Meloksen saarelta Kreikasta ja on saanut nimensä saaren vanhasta ranskankielisestä nimimuodosta Milo. Veistos on nykyisin esillä Louvressa.

Pikkirillin puutarhapatsaat kaunistavat pihaa ja puutarhaa ympäri vuoden. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Patsaan antiikkipatina on tehty maalaamalla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä ja laadukkaan näköisiä. Valmistaja on yksi Euroopan suurimmista betonipatsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista.

Pikkirilli on luotettava ja pitkään alalla toiminut maahantuoja, näitä kauniita ja kestäviä patsaita, suihkulähteitä ja kalusteita olemme maahantuoneet vuodesta 1996 lähtien. Pikkirillin laaja patsasvalikoimasta löytyvät betoniset puutarhasomisteet viimeistelevät pihan tai puutarhan, ja niistä on iloa moneksi vuodeksi. Puutarhapatsaiden avulla voit korostaa ja tuoda esille puutarhan tai pihan parhaimpia puolia. Puutarhasomisteet tuovat uuttaa  ilmettä ja luovat viihtyisää tunnelmaa ympärilleen kesällä ja talvella.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Jalusta 63 cm, betonia Jalusta 63 cm, betonia
395,00 €
Toimituksen paino: 112 kg
Koristepallo 23 cm Orvokki, betonia Koristepallo 23 cm Orvokki, betonia
99,00 €
Toimituksen paino: 17 kg
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Patsaat, Betonipatsaat, Hahmot