Patsas iso Kotka, betonia, kullan värinen

Tuotenro: 533 GC
595,00
Toimituksen paino: 194 kg


Mahdollinen toimitustapa: Eurolava, 99 € tuotteen paino max 650 kg

Korkeus: 105 cm

Paino: 194 kg

Mitat (pohjapinta-ala)  45 x 52 cm

Materiaali: betoni

Kotkan siipien väli on 105 cm. 

Väri: kullan värinen
 

Tämä on todella näyttävä ja kookas kotka. Tätä mallia on saatavilla vaaleanharmaana, tummanharmaana ja kullan värisenä. Kuvassa kullan värinen kotka. Valkobetonista valmistetut patsaat kestävät hyvin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. 

Pikkirillin puutarhapatsaat kaunistavat pihaa ja puutarhaa ympäri vuoden. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Patsaan antiikkipatina on tehty maalaamalla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä ja laadukkaan näköisiä. Valmistaja on yksi Euroopan suurimmista betonipatsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista.

 

Pikkirilli on luotettava ja pitkään alalla toiminut maahantuoja, näitä kauniita ja kestäviä patsaita, suihkulähteitä ja kalusteita olemme maahantuoneet vuodesta 1996 lähtien. Pikkirillin laaja patsasvalikoimasta löytyvät betoniset puutarhasomisteet viimeistelevät pihan tai puutarhan, ja niistä on iloa moneksi vuodeksi. Puutarhapatsaiden avulla voit korostaa ja tuoda esille puutarhan tai pihan parhaimpia puolia. Puutarhasomisteet tuovat uuttaa  ilmettä ja luovat viihtyisää tunnelmaa ympärilleen kesällä ja talvella.

Suosittelemme myös

Patsas iso Kotka, 105 cm, betonia
569,00
Toimituksen paino: 194 kg
Patsas, Kobra, antiikkikulta
59,00
Toimituksen paino: 3 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Patsaat, Eläimet, Etusivu, Betonipatsaat
Powered by Powered by