Uusi

Patsas Buddha pieni, betonia

Tuotenro: 101193
69,00
Toimituksen paino: 3 kg


Patsas pieni Buddha

Paino: 2 kg

Korkeus: 21 cm

Pohja: 14 x 11 cm

Valkobetonia, maalattu patina

Tuo rauhaa ja harmoniaa kotiisi tämän kauniin pienen Buddhan patsaan avulla! Valmistettu kestävästä valkobetonista ja maalattu patinalla, tämä patsas painaa 2 kg ja on korkeudeltaan 21 cm. Sen pohja on mitoiltaan 14 x 11 cm.

Pieni Buddha symboloi viisautta ja rauhaa, ja se on täydellinen lisäys sisustukseesi tai puutarhaasi. Tilaa omasi nyt ja anna Buddhan tuoda positiivista energiaa elämääsi! 

Pikkirillin puutarhapatsaat kaunistavat pihaa ja puutarhaa ympäri vuoden. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Patsaan antiikkipatina on tehty maalaamalla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä ja laadukkaan näköisiä. Valmistaja on yksi Euroopan suurimmista betonipatsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista.

Pikkirilli on luotettava ja pitkään alalla toiminut maahantuoja, näitä kauniita ja kestäviä patsaita, suihkulähteitä ja kalusteita olemme maahantuoneet vuodesta 1996 lähtien. Pikkirillin laaja patsasvalikoimasta löytyvät betoniset puutarhasomisteet viimeistelevät pihan tai puutarhan, ja niistä on iloa moneksi vuodeksi. Puutarhapatsaiden avulla voit korostaa ja tuoda esille puutarhan tai pihan parhaimpia puolia. Puutarhasomisteet tuovat uuttaa  ilmettä ja luovat viihtyisää tunnelmaa ympärilleen kesällä ja talvella.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Patsas meditoiva Buddha 50 cm Patsas meditoiva Buddha 50 cm
169,00 €
Toimituksen paino: 30 kg
Lyhty Japanilainen, betonia Lyhty Japanilainen, betonia
99,00 €
Toimituksen paino: 11 kg
Japanilainen lyhty 46 cm, betonia Japanilainen lyhty 46 cm, betonia
125,00 €
Toimituksen paino: 15 kg
Lyhty Japanilainen 40 cm, betonia Lyhty Japanilainen 40 cm, betonia
99,00 €
Toimituksen paino: 7 kg
Lyhty Japanilainen 40 cm, betonia Lyhty Japanilainen 40 cm, betonia
119,00 €
Toimituksen paino: 11 kg
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Japanilaiset lyhdyt, Patsaat, Betonipatsaat, Itämaiset, Etusivu