Patsas nainen ja allas 140 cm, betonia

Tuotenro: S101077
979,00 €
895,00
Toimituksen paino: 225 kg


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Juvan myymälästä, Eurolava, 129 € tuotteen paino max 740 kg, Posti toimitus lähimpään toimipaikkaan

Korkeus: 140 cm

Paino: 225 kg

Mitat: (pohjapinta-ala) 60 x 39 cm

Valmistusmateriaali: Valkobetoni

Tämä naispatsas soveltuu kukkaruukuksi tai suihkulähteeksi. Puutarhakoristeet kaunistavat pihaa ja puutarhaa ympäri vuoden. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Antiikkipatina on tehty maalaamalla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä ja laadukkaan näköisiä. Valmistaja on yksi Euroopan suurimmista betonipatsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. 

Olemme luotettava ja pitkään alalla toiminut maahantuoja, kauniita ja kestäviä patsaita, suihkulähteitä ja kalusteita olemme maahantuoneet vuodesta 1996 lähtien. Betoniset puutarhasomisteet viimeistelevät pihan tai puutarhan, ja niistä on iloa moneksi vuodeksi. Puutarhapatsaiden avulla voit korostaa ja tuoda esille puutarhan tai pihan parhaimpia puolia. Puutarhasomisteet tuovat myös talvella uuttaa ilmettä ja luovat viihtyisää tunnelmaa ympärilleen.

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hahmot, Suihkulähteet, Betonipatsaat