LED-valo, kaiverretulla omalla kuvalla

Tuotenro: L200
49,95
Toimituksen paino: 0,4 kg

Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Juvan myymälästä, Posti kotiintoimitus 25 €, tuotteen paino alle 30 kg, Posti toimitus lähimpään toimipaikkaan

Henkilökohtainen ja yksilöity muistolahja, tuo mieleen muistoja mielenpainuvista hetkistä ja muistosta. Nyt voit tilata omalla kuvalla kaiverretun LED-kehyksen ystävälle, rakkaalle tai itsellesi. Erinomainen lahja iso-vanhemmille, ystäville, perheenjäsenille jne. Tilaa muistolahja lapsenlapsista, perheestä, hääparista, polttareista tai kastejuhlasta.


Kuva voi olla muistojen arkistoista, uusi tai vanha lempikuva.
Tämä on ainutlaatuinen lahja joka varmasti herättää ihastusta pitkäksi ajaksi! Tähän kehysmalliin sopii parhaiten vaakakuva.

Lisätietoa tuotteesta:

Materiaali akryyli
Leveys (mm) 150
Korkeus (mm) 150
Paino (g) 50
 

Kuva on kaiverrettu akryylilevyyn, akryylilevy kiinnitetään vaaleasta puusta valmistettuun jalustaan. Plexin koko 15 cm x 15 cm, jalustan koko 15 cm x 3 cm. Jalustaan on kiinnitetty katkaisijalla varustettu valkoinen USB-johto. Johdon pituus on 1,45 m. Akryylilevyn voi puhdistaa mukaan tulevalla mikrokuituliinalla.
 

Kuvan valinta ja ohjeistus

Valitsemasi kuva tulee olla hyvän laatuinen. Esim. 15 x 15 cm kuva tulisi olla n 2-3 Mb pakkaamaton kuvatiedosto BMP tai TIFF (300DPI).  Minimivaatimus on 150 kt JPEG. Kuvan pitää olla tarkka eikä yli tai alivalottunut. Mitä parempi kuvan laatu sen parempi lopputulos. Lataa kuva tuotekortin oikeasta yläkulmasta, hintatiedon alla löytyy painike lataa kuva.ei_hyvae_kuva

 

Toimitus

Toimitamme valmiin tuotteet n. 7 arkipäivän sisällä. Tuote kaiverretaan Juvalla ja toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla.

Ajatus on tärkeä - henkilökohtainen lahja vaatii antajalta vähän vaivaa ja saa vastaanottajan tuntemaan itsensä erityiseksi. Led-kuvakehys sinun tai vastaanottajan lempikuvalla on täydellinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen – oli sitten kyseessä syntymäpäivä, vuosipäivät, häät tai jokin muu ikimuistoinen päivä.

Henkilökohtaiset muistoaiheiset lahjat ovat loistava tapa pitää yhteyttä ja tuoda hyviä muistoja mieleen.

Kuvalahjan vastaanottaja ajattelee lämmöllä lahjanantajaa ja aina kuvan nähdessään mieleen tulevat hyvät muistot ja tilanteet yhdessä koetuista hetkistä.

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
LED-valokehys, kaiverretulla omalla kuvalla LED-valokehys, kaiverretulla omalla kuvalla
49,95 €
Toimituksen paino: 0,4 kg
Muki, Best Dad, väritä ja pese Muki, Best Dad, väritä ja pese
13,95 €
Toimituksen paino: 0,4 kg
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

Muki, Superman
12,95
Toimituksen paino: 0,3 kg
Muki, Superman
12,95
Toimituksen paino: 0,4 kg

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Toimituksen paino: 0,4 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Led kehys omalla kuvalla, Muistomerkit, Etusivu