Betonilaatta pyöreä

Tuotenro: 119A
15,95
Toimituksen paino: 9 kg


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Juvan myymälästä, Teholava, 59 € tuotteen paino max. 150 kg, Posti kotiintoimitus 25 €, tuotteen paino alle 30 kg, Posti toimitus lähimpään toimipaikkaan

Korkeus: 5 cm

Paino: 9 kg

Halk: 40 cm

Valmistusmateriaali: Valkobetoni

Pikkirillin puutarhapatsaat kaunistavat pihaa ja puutarhaa ympäri vuoden. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Patsaan antiikkipatina on tehty maalaamalla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä ja laadukkaan näköisiä. Valmistaja on yksi Euroopan suurimmista betonipatsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista.

 

Pikkirilli on luotettava ja pitkään alalla toiminut maahantuoja, näitä kauniita ja kestäviä patsaita, suihkulähteitä ja kalusteita olemme maahantuoneet vuodesta 1996 lähtien. Pikkirillin laaja patsasvalikoimasta löytyvät betoniset puutarhasomisteet viimeistelevät pihan tai puutarhan, ja niistä on iloa moneksi vuodeksi. Puutarhapatsaiden avulla voit korostaa ja tuoda esille puutarhan tai pihan parhaimpia puolia. Puutarhasomisteet tuovat uuttaa  ilmettä ja luovat viihtyisää tunnelmaa ympärilleen kesällä ja talvella.

Suosittelemme myös

Betonilaatta pyöreä
15,95
Toimituksen paino: 10 kg
Lyhty Japanilainen 135 cm, betonia
459,00
Toimituksen paino: 126 kg
Suihkulähde sateenvarjo 138 cm
595,00
Toimituksen paino: 140 kg