Kaivo (sis. kolme rengasta ja reunaosan)

Tuotenro: 107030
590,00
Toimituksen paino: 134 kg


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto Juvan myymälästä, Teholava, 79 € tuotteen paino max. 200 kg, Posti toimitus lähimpään toimipaikkaan

Kaivo (sis. kolme rengasta ja reunaosan) (107030)

Setti sis. 3 rengasta ja reunaosan. Yksi rengas muodostuu kolmesta osasta. Tähän pakettiin kuuluu kolme kaivon rengasta (9 osaa) ja 1 kpl reunaosa. Tuotekuvassa on neljä rengasta.

Paino: 134 kg

Mitat: halk. 93 cm

Materiaali: Valkobetoni

Pikkirillin puutarhapatsaat kaunistavat pihaa ja puutarhaa ympäri vuoden. Valkobetonista valmistetut patsaat ja koristeet kestävät erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Patsaan antiikkipatina on tehty maalaamalla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä ja laadukkaan näköisiä. Valmistaja on yksi Euroopan suurimmista betonipatsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista.

Pikkirilli on luotettava ja pitkään alalla toiminut maahantuoja, näitä kauniita ja kestäviä patsaita, suihkulähteitä ja kalusteita olemme maahantuoneet vuodesta 1996 lähtien. Pikkirillin laaja patsasvalikoimasta löytyvät betoniset puutarhasomisteet viimeistelevät pihan tai puutarhan, ja niistä on iloa moneksi vuodeksi. Puutarhapatsaiden avulla voit korostaa ja tuoda esille puutarhan tai pihan parhaimpia puolia. Puutarhasomisteet tuovat uuttaa  ilmettä ja luovat viihtyisää tunnelmaa ympärilleen kesällä ja talvella.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Suihkulähde  98 cm, betonia Suihkulähde 98 cm, betonia
399,00 €

Tuotteen tietoarkki

Toimituksen paino: 114 kg
Suihkulähde 123 cm, betonia Suihkulähde 123 cm, betonia
479,00 €

Tuotteen tietoarkki

Toimituksen paino: 140 kg
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös

Kaivon reuna-osat, betonia 1/3 osa
55,00
Toimituksen paino: 90 kg

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suihkulähteet, Muut vesiaiheet